Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:26 μμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 10:42

Ευχαριστίες απο το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστήρια επιστολή

Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς και τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνει το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου, εξαιτίας της παντελούς έλλειψης δημόσιας χρηματοδότησης, συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα τις προσπάθειες για παροχή ποιοτικής κατάρτισης στους σπουδαστές μας και για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Ένας από τους στόχους μας είναι η ανάδειξη του σύγχρονου εξοπλισμού του εργαστηρίου Πληροφορικής που διαθέτει το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου και η δημιουργία ενός σύγχρονου "Computer Science Lab".

Δυστυχώς όμως, στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, η συμβολή των τοπικών φορέων και του ιδιωτικού τομέα είναι σημαντική και καθοριστική.

Με την οικονομική στήριξη του Αντιδημάρχου Σπύρου Καρβέλη και της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Άντζελας Καζαντζή, οι οποίοι προσέφεραν τα χρώματα για το χώρο, αλλά και 70 λάμπες φθορισμού για τις ανάγκες του Δ.ΙΕΚ γενικότερα, ξεκινήσαμε τη διαμόρφωση.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να εκφράσω εγκάρδια τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, για την ευγενική προσφορά τους και την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθειά μας.

Ήδη ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, έχει ανταποκριθεί και έχει συνεισφέρει τόσο στην εκπλήρωση πολλών δραστηριοτήτων μας όσο και στην ενίσχυση και ανάπτυξη του Δημόσιου ΙΕΚ. Ο δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας που έχει ανοίξει, είναι απαραίτητο να συνεχιστεί και προσδοκούμε να διατηρήσει το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ευχαριστούμε θερμά!

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ

Ιωάννης Γ. Χατζής

Δρ Βιοπληροφορικής

 

Διαβάστηκε 594 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.