Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 11:24

Η οδός Ναυπάκτου – 2ου Λυκείου Μεσολογγίου το επόμενο «βήμα» της Ο.Χ.Ε.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων κατασκευής των ενταγμένων στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση έργων της ανάπλασης  διαύλου πόλης και Βυρώνειο πάρκο – Ανάπλαση οδού Κύπρου και Νοτίου τμήματος Αιτωλικού, το επόμενο «βήμα» αστικών αναπλάσεων αφορά την οδό Ναυπάκτου από το ύψος του Νοσοκομείου έως το 2ο Λύκειο Μεσολογγίου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή υπηρεσιακών εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου παρουσία του Δημάρχου Ν. Καραπάνου, του Αντιδημάρχου Π. Σταράμου και του Γ.Γ. του Δήμου Ν. Σολδάτου, προκειμένου να συζητηθούν τεχνικά ζητήματα που αφορούν το έργο, τον σχεδιασμό, την «ωρίμανση» και τον προσδιορισμό του χρόνου υποβολής της πρότασης.  

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση – Αναβάθμιση αστικής αρτηρίας  οδού Ναυπάκτου έως 2ο Λύκειο Μεσολογγίου», περιλαμβάνει πεζοδρομήσεις, οδοφωτισμό, κυκλικούς κόμβους καθώς επίσης διαμόρφωση χώρων πρασίνου.

Διαβάστηκε 344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.