Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 21:19

Μερική άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών σε τμήματα του οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την μερική άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 1,5 σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει:

Την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, των φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 1,5 τόνων και των λεωφορείων, η οποία είχε επιβληθεί με την ανωτέρω (β) σχετική, λόγω ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων και εξομάλυνσης της οδικής κυκλοφορίας, στο κάτωθι οδικό δίκτυο της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας:
α. Στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από την χ/θ 20+000 (όρια Τ.Κ. Ποταμούλας), έως την χ/θ 52+400 (γέφυρα Επισκοπής – όρια με Ν. Ευρυτανίας),
β. Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Αγρινίου – Εμπεσού – Άρτας, από την χ/θ 73+000 (Τ.Κ. Πατιόπουλου), έως την χ/θ 93+000 (Καθαροβούνι Τ.Κ. Φλωριάνας),
γ. Στο τμήμα της Επαρχ. Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού, από το 10ο χλμ έως το 20ο χλμ.

Επίσης την συνέχιση της προσωρινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 1,5 τόνων και των λεωφορείων στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Καλλιθέας – Προυσού, από το 1ο χλμ έως το 18ο χλμ (θέση Αραποκέφαλα), καθώς και την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο ως άνω οδικό τμήμα, όλων των λοιπών κατηγοριών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Της παρούσας απόφασης εξαιρούνται:
α. Τα οχήματα Οδικής Βοήθειας,
β. Τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι,
γ. Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ., κ.λ.π.).

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 418 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.