Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 17:54

Δράση αλληλεγγύης από το 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μαθητές και οι γονείς των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου συγκέντρωσαν τρόφιμα για άπορες οικογένειες συμμαθητών τους αλλά και γενικά της περιοχής του Μεσολογγίου.

Μέρος των τροφίμων θα δοθεί στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

H ανακοίνωση του σχολείου:

Για άλλη μια χρονιά ο Δ/ντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου έκαναν έκκληση στους μαθητές και στους γονείς τους ώστε και τα φετινά Χριστούγεννα το 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου να επιτελέσει το ύψιστο καθήκον του που είναι η καλοσύνη και η κατανόηση του συνανθρώπου.

Έτσι ζήτησε την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας. Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν μεγάλη. Τα τρόφιμα συσκευάστηκαν σε δέματα και την Παρασκευή της 21ης Δεκεμβρίου δόθηκαν σε άπορες οικογένειες μαθητών του σχολείου μας και της πόλης μας καθώς και στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Αιτ/νίας.

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 393 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.