Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:51 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 18:08

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Πάνος Κονδύλης απο το Πεντάλοφο Αιτ/νίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι νέος, ωραίος και αρκετά ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Μιλάμε, για τον Πάνο Κονδύλη από το Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνάνας που εξακολουθεί να απασχολεί τα τοπικά μέσα -και όχι μόνο- με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Πώς μπορείς» αλλά και τα βήματα προόδου που έχει καταφέρει να διανύσει στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας μέσα σε έναν χρόνο.

Συνέντευξη στον Παρασκευά Μάζη

-Για το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν με τίτλο «Πώς μπορείς»Θεωρώ ότι είναι μια δουλειά πολύ αξιόλογη και σαφώς μια τέλεια συνεργασία με την Gusp. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον πήχη λίγο για το κοινό μας και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι.

-Για την τρίτη του δισκογραφική δουλειά σε μικρό χρονικό διάστημα και τα επόμενα βήματα; Είναι το τρίτο τραγούδι από την πρώτη δισκογραφική δουλειά σε διάστημα ενός έτους. Πρώτα ο θεός να είμαστε καλά και να δούμε πως θα πάει και το κομμάτι στον καινούργιο χρόνο που μόλις ξεκίνησε αναμένονται δουλειές που πιστεύω θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

-Για τους ανθρώπους που ήταν και συνεχίζουν να είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή; Οι φίλοι μου ήταν και είναι πάντα δίπλα μου αυτοί μου έδωσαν δύναμη. Υπήρξαν φορές που απογοητευτικά που είχα κουραστεί και πάντα ήταν δίπλα μου να μου θυμίσουν από που ξεκίνησα και να μου δώσουν ένα χεράκι να με σηκώσουν και να με βάλουν πάλι σε πορεία γι αυτό και τους αγαπώ σαν αδέρφια μου.

-Για το αν υπήρξε ποτέ κάποιος έως σήμερα που ένιωσε να τον έχει αδικήσει σε κάτι ή αν εκείνος πιάνει τον εαυτό του να έχει αδικήσει άλλον άνθρωπο; Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε αδικήσει αλλά και αδικηθεί σαφώς ουδείς αναμάρτητος αλλά αυτό είναι ένας απολογισμός που θεωρώ τον κανείς πάντα στο τέλος.

-Για το αν ένας καλλιτέχνης που προέρχεται από την επαρχία μπορεί να σταθεί και να συνεχίσει να υπάρχει στο χώρο της μουσικής για πολλά πολλά χρόνια ή πρέπει να βρεθεί αποκλειστικά και μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Τα πολλά πολλά χρόνια θεωρώ είναι καθαρά στο ποσό έχεις όρεξη να δουλέψεις για να σταθείς στον χώρο είναι αυτό που λένε ότι το αφήνεις σε αφήνει. Αθηνά ή Θεσσαλονίκη είναι πόλεις ευκαιρίας γιατί υπάρχουν μουσικές σκηνές. Εμείς, λίγο υστερούμε σε αυτό το θέμα -όχι ότι φταίει ο κόσμος- αλλά δεν υπάρχουν φοιτητές και γενικά κόσμος, όποτε αναγκαστικά θα πρέπει να πας σε μεγάλη πόλη αυτή είναι η γνώμη μου.

Ένας Αγρινιώτης όπως ο Κωστής Μαραβέγιας φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε νίκες τριών καλλιτεχνών στο THE VOICE.

-Για το αν θα ήθελε να γίνει ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας που θα ζήσει μία τέτοια εμπειρία; Ο κύριος Μαραβέγιας είναι ένας πολύ ταλαντούχος μουσικός και συνθέτης τον αγαπώ και τον θαυμάζω πολύ. Σαφώς και θα ήθελα να ζήσω μια τέτοια εμπειρία και ποιος δεν θα ήθελε;

-Για την καθημερινότητα του Πάνου Κονδύλη; Δεν έχω πολύ χρόνο δουλεύω πολύ σε πρόβες και εξάσκηση πάνω στην μουσική προσπαθώντας να εξελιχθώ περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου.

-Για το αν είναι σε σχέση ή δηλώνει μόνος κι αν τα κορίτσια τον αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά από πριν; Αυτό τον καιρό είμαι μόνος δεν έχει βρεθεί ακόμα ας πούμε ο «φτερωτός Άγγελος» στον δρόμο μου σαφώς και έχω ανοιχτό ένα παράθυρο και σε αυτό αλλά θεωρώ ότι δεν έχω τόσο χρόνο εκτός και αν η σύντροφος είναι του χορού…  Δεν έχω καταλάβει κάτι -ας πούμε ότι έχει αλλάξει η εικόνα μου- σαφώς και έλκει ένας καλλιτέχνης αλλά ένταξη μια αδυναμία λίγο παραπάνω θεωρώ ότι μας έχουν χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν έτσι.

Παρασκευάς Μάζης – Agriniotimes.gr

 

Διαβάστηκε 838 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.