Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 17:51

Ευτυχία Πατσιαλού: Στιχουργός του τραγουδιού για το έργο «Ο Νικόλας και οι Τσούχτρες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε η ηχογράφηση του παιδικού τραγουδιού σε στίχους Ευτυχίας Πατσιαλού και μουσική Νεκτάριου Αποστολιώτη, στο studio Agrinio Sound του Παναγιώτη Αυγέρη. Το video clip φτιάχτηκε σε συνεργασία με τον Βασίλη Καπελάκη ( Kappelaki sound). Στο τραγούδι είναι ο γιος της στιχουργού Σωτήρης – Ραφαήλ Παπαγιάννης  Α φωνή και η μικρή Άννα Μπακογιάννη Β φωνή.

Το τραγούδι δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2018, για την κουκλοθεατρική παράσταση » Ο Νικόλας και οι Τσούχτρες «, που παίχτηκε από την Ομάδα Κουκλοθεάτρου του Δήμου Αγρινίου, στην οποία παίζει και η ίδια.

Η παράσταση ήταν σε σενάριο της ίδιας και η συνεργασία για το τραγούδι Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ έγινε με τοπικούς καλλιτέχνες και επαγγελματίες.

Πρόκειται για ένα ρυθμικό, γεμάτο νόημα, εκπαιδευτικό τραγούδι που πρέπει να το ακούσουν παιδάκια και γονείς και να γίνει και γνωστό στο κοινό της εκπαιδευτικής κοινότητας.

patsialou1

patsialou2

patsialou3

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 673 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.