Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 23:25

«O Καραγκιόζης και οι εξωγήινοι» έρχονται στο Αγρίνιο (Κυρ 13/1/2019 11:30 + 17:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παράσταση θεάτρου σκιών στο Αγρίνιο, «Ο Καραγκιόζης και οι εξωγήινοι» θα παρουσιαστεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 από τον «Θίασο του Άρη» και τον Αγρινιώτη καραγκιοζοπαίχτη Δημήτρη Κίτσο στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.

Περισσότερα για την παράσταση:

Ένα εξωγήινο σκάφος προσγειώνεται στην πόλη του Αγρινίου, φέρνοντας τα πάνω – κάτω. Οι εξωγήινοι έχουν όπλα προηγμένης τεχνολογίας και ο στρατός του πασά δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Η πόλη χρειάζεται βοήθεια! Ο μπαρμπα-Γιώργος, ο Διονύσιος, ο Μορφονιός και ο Καραγκιόζης θα βάλουν τα δυνατά τους.

Πώς θα πολεμήσει ο καθένας τους; Θα φανούν όλοι όσο γενναίοι χρειάζεται μια τέτοια μάχη; Και, τελικά, ποιός θα ανακαλύψει το μυστικό όπλο που κερδίζει τους εξωγήινους;

Την Κυριακή, 13η Ιανουαρίου 2019, ο «Θίασος του Άρη» και ο Αγρινιώτης καραγκιοζοπαίχτης Δημήτρης Κίτσος παρουσιάζουν στο Παπαστράτειο Μέγαρο παράσταση θεάτρου σκιών και κουκλοθέατρου με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης και οι εξωγήινοι» για μικρούς και μεγάλους.

Ώρες παραστάσεων: 11:30 π.μ. και 5:30 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Planus, Παπαστράτου 10: 5 €.
Γενική είσοδος την ημέρα της παράστασης: 6 €.

Διαβάστηκε 1168 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.