Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:47 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 18:44

Ένωση Αγρινίου: στο πλευρό του κτηνοτρόφου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aκόμη χαμηλότερες τιμές σε όλες τις ζωοτροφές, προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι παραγωγοί στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της περιόδου.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ συνεχίζει σ’ αυτό που έχει καθιερώσει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι σύνθημα «ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών» δεν είναι κενό περιεχομένου, αλλά ο πυρήνας κάθε μας πράξης.

Στηρίζοντας έμπρακτα τους κτηνοτρόφους που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, η Ένωση Αγρινίου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, μειώνει ακόμη περισσότερο τις τιμές στις ζωοτροφές, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να συντηρήσουν τις εκμεταλλεύσεις τους, δεδομένου του ότι οι ανάγκες έχουν δραματικά αυξηθεί.

Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να έχουν σταβλισμένα τα ζώα τους, γεγονός που αυξάνει το κόστος διαβίωσής τους. Σε πλήρη αντίθεση με λογικές που θέλουν κάποιους να εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και να αυξάνουν ενδεχομένως τις τιμές, η Ένωση Αγρινίου, σεβόμενη το ρόλο της και τον κτηνοτρόφο της περιοχής, προχωρά σε μείωση τιμών, ακριβώς για να σταθεί αρωγός και σύμμαχος στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Οι κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στο Εργοστάσιο Παραγωγής Σύνθετων Ζωοτροφών και Πρώτων Υλών, έναντι του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Στάδιο) Αγρινίου, καθώς και στα υποκαταστήματά μας.

Τηλ. επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 2641.0.69060

 

Διαβάστηκε 810 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία