Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:34 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 18:19

«Διάψευση δημοσιευμάτων περί κλειστών δρόμων στη Δυτική Ελλάδα και περί μη επάρκειας αλατιού – Υπάρχει Αλάτι. Προληπτικά η επιπλέον προμήθεια»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει σχετικά με δημοσιεύματα για κλειστούς δρόμους και μη επάρκεια αλατιού:

«Κανένας δρόμος, σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, δεν αποκλείστηκε, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Όποια απαγόρευση έγινε -για προληπτικούς λόγους- από την Τροχαία, που είναι και η αρμόδια για την ασφάλεια όσων μετακινούνται στο οδικό δίκτυο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει προμηθευτεί 1.350 τόνους αλάτι, για το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και έχει συνδράμει σε Δήμους, όπου και όταν είχαν ανάγκη. Η σχετική Σύμβαση υπογράφτηκε αρχές Νοεμβρίου 2018.

Αυτή τη στιγμή, στις αποθήκες της Περιφέρειας υπάρχουν 200 τόνοι αλάτι. Προληπτικά, κρίθηκε απαραίτητη η επιπλέον προμήθεια 485 τόνων, για να υπάρχει επάρκεια για το σύνολο της χειμερινής περιόδου».

 

Διαβάστηκε 303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.