Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:28 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 23:39

Αμαράλ: «Εσύ με εμπνέεις...» (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 21χρονος αριστερός μπακ που θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό, έχει τατουάζ το πρόσωπο του πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.  Το «πρέσινγκ» της  Μπελενένσες που δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη. 

Κάτοικος Ελλάδας θα γίνει σύντομα ο Πέδρο Αμαράλ και ο Παναιτωλικός θα αποκτήσει έναν εκ των αρχηγών της Μπενφίκα Β'. Με 52 εμφανίσεις με 1 γκολ από πέρσι μέχρι σήμερα, ο 21χρονος αριστερός μπακ επέλεξε τα «καναρίνια» αντί της Μπελενένσες, η οποία τις τελευταίες ημέρες είχε κινηθεί δυνατά για την απόκτησή του. Στο πλαίσιο όμως της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των  «κυανοκίτρινων» και των «αετών της Λισαβόνας», αλλά και των πληροφοριών που εκείνος συνέλεξε, είπε το «ναι» και πλέον βρίσκεται καθ' οδόν για το Αγρίνιο. 
Γεννημένος στη μικρή πόλη Σίντρα, αποτελεί «ανακάλυψη» του Μπρούνο Μαρούτα, ο οποίος βρίσκεται για χρόνια στις ακαδημίες των «αετών» και σε ηλικία 16 ετών άφησε την Λουρέλ με προορισμό το Ντα Λουζ. Μάλιστα η Σπόρτινγκ που θα μπορούσε να τον πάρει  βάσει συνεργασίας που είχε με την τοπική ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε και εκείνη την ημέρα επιλέχθηκαν μόλις 3 από τα  70 παιδιά που  έκαναν «δοκιμαστικά» στην Μπενφίκα. Ενα εξ' αυτών ήταν ο «ήρωας της ιστορίας μας» και το... νερό μπήκε στο αυλάκι. Σταδιακά φόρεσε τη φανέλα όλων των Under της Πορτογαλίας, ενώ ανέβαινε «βαθμίδες» και στις ομάδες της Μπενφίκα, μέχρι πέρσι οπότε και καθιερώθηκε στη Β'. Οχι μόνο αυτό, αλλά πήρε και το περιβραχιόνιο, κάτι που πάντως τον έκανε να σχολιάσει πως «για μένα δεν αλλάζει κάτι. Είμαι πάντα εδώ για να βοηθάω τους συμπαίκτες μου». 
 
 
Ο Αμαράλ δείχνει ιδιαίτερα ήρεμο παιδί και αρκετά δεμένο με την οικογένειά του. Μάλιστα το πλήρες όνομά του είναι Πέδρο Μιγκέλ Γκασπάρ Αμαράλ και το «Πέδρο» προέρχεται από τη μητέρα του, ενώ το Αμαράλ από τον πατέρα του. Τον οποίο υπεραγαπά και η προ περίπου διετίας απώλειά του ήταν κάτι που του κόστισε βαθιά, καθώς έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο. Δεν είναι τυχαίο πως μετά από λίγο καιρό έκανε το πρόσωπό του τατουάζ στο μπράτσο του και συνεχώς λέει πως «βρίσκεσαι κοντά μου». Μάλιστα συμμετείχε και σε ένα διαφημιστικό βίντεο με ανάλογο θέμα. 
Πλέον στα 22 του χρόνια θα φύγει γα πρώτη φορά από την Πορτογαλία και είναι βέβαιο πως η φαμίλια του θα τον καμαρώνει για την παρουσία του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και όχι μόνο οι συγγενείς του, καθώς είναι πολύ φίλος με έναν εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σεφ της χώρας του, τον Μάρκο Κόστα, οπότε είναι πιθανό να έρθει και εκείνος στην Ελλάδα να τον επισκεφθεί και να διευρύνει παράλληλα τις γαστρονομικές του εμπειρίες.   
 
 
gazzeta.gr
 
Διαβάστηκε 555 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.