Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 18:47

ΑΣΕΠ: Η λίστα με τις «σίγουρες» νέες προκηρύξεις μονίμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την λίστα με τις «σίγουρες» νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, παρουσιάζει σήμερα το workenter.

Πρόκειται για διαγωνισμούς που έχουν εγγραφεί στο ημερολόγιο του ΑΣΕΠ και βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο επεξεργασίας.

Ορισμένες απ αυτές έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για άλλες υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το ενδιαφέρον του φορέα.

Προβάδισμα στην έκδοση φαίνεται ότι έχουν οι προκηρύξεις των 1.116 θέσεων στα νοσοκομεία και των 757 στους δήμους

Σημειώστε

757 στους δήμους: Ο χρόνος έκδοσης της νέας προκήρυξης δεν συνδέεται με τα αποτελέσματα της 3Κ/2018 Η νέα προκήρυξη θα είναι όμοια με εκείνη των 8.166 στους δήμους. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Η κατανομή των 757 μονίμων στους δήμους (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

49 στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας: Είναι από τις πρώτες προκηρύξεις που έχει εγγραφεί στον κατάλογο για έκδοση. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Ανοίγει ο δρόμος για 49 μόνιμους στο Σ.ΕΠ.Ε με νέα απόφαση

1.116 στα νοσοκομεία: Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ έως τις 20 Ιανουαρίου. Η προκήρυξη, παρότι στάλθηκε για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, πήρε ολιγοήμερη αναβολή λόγω επικείμενων αλλαγών στην κατανομή των θέσεων. Διαβάστε: ΑΣΕΠ 11Κ/2018: 41 προσόντα κρίνουν τον διορισμό στα νοσοκομεία

77 σε διάφορους φορείς: Ενισχύονται εννέα υπηρεσίες με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Διαβάστε: ΑΣΕΠ (Τώρα): 77 μόνιμοι με νέα προκήρυξη – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

28 σε διάφορους φορείς: Είναι η τελευταία προκήρυξη που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Υπάρχουν θέσεις – μεταξύ άλλων – για το υπ. Δικαιοσύνης και το Αιγινίτειο Νοσοκομείο. Διαβάστε: «ΑΣΕΠ: Έτοιμη νέα προκήρυξη μονίμων θέσεων σε υπουργεία και φορείς (ΈΓΓΡΑΦΟ)»

4.500 εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή: Έως τα τέλη Ιανουαρίου θα ανοίξει το σύστημα του ΑΣΕΠ για την υποβολή αιτήσεων. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Κριτήρια και προσόντα για 4.500 προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή (ΜΟΝΙΜΟΙ)

150 στα ΚΕΠ: Η έκδοση αυτής της προκήρυξης αποτελεί βασική προτεραιότητα του υπουργείου Εσωτερικών. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Δεκτοί όλοι οι τίτλοι σπουδών για τις θέσεις στα ΚΕΠ (ΜΟΝΙΜΟΙ)

3.200 με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»: Πιθανότατα θα εκδοθούν δύο διαφορετικές προκηρύξεις για την πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Ανοίγει ο δρόμος για 3.200 προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

120 ένστολοι: Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για την έκδοση της προκήρυξης. Διαβάστε: Έρχεται η νέα προκήρυξη για 120 ενστόλους (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

workenter.gr

Διαβάστηκε 1249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία