Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 11:51

Τελικά παντού υπάρχει ένας Αγρινιώτης: βούτηξε για τον Σταυρό στη Σαμοθράκη και είχε διάλογο με τον Πρωθυπουργό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια επιβεβαίωση της άποψης πως «παντού υπάρχει ένας Αγρινιώτης» προέκυψε κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Μάλιστα έγινε με εμφαντικό τρόπο καθώς ο Αγρινιώτης αυτός βούτηξε για τον Τίμιο Σταυρό στη Σαμοθράκη παρουσία του πρωθυπουργού έχοντας μάλιστα τετ α τετ και διάλογο μαζί του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γιαννακά, ταγματάρχη του Στρατού, που υπηρετεί στο νησί του θρακικού πελάγους, με παρελθόν και στις Ειδικές Δυνάμεις.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων.

Ο Βασίλης ήταν ένας από τους πέντε άνδρες που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του χιονισμένου νησιού για να πιάσουν τον Σταυρό.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια  τους συνεχάρη και να τους ευχήθηκε «και του χρόνου» ωστόσο χαριτολογώντας-θεωρώντας τον Βασίλη πιο τολμηρό καθότι έπεσε στη θάλασσα με κοντομάνικο –  του είπε  «εσύ πρέπει να κρύωσες πολύ όμως».

Κρύωσε-δεν κρύωσε ο Βασίλης σίγουρα θα έχει να το θυμάται το περιστατικό και εμείς οι Αγρινιώτες να νοιώθουμε περήφανοι…

Δείτε εικόνες και βίντεο:



agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1581 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.