Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:21 μμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 02:39

Η (χιονισμένη) κοιλάδα του Αχελώου ως προορισμός εναλλακτικού τουρισμού στο ραδιόφωνο του NEWS247 88.6

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Νία Χαρίτου εκπροσωπώντας την Ομάδα Πεζοπορίας/ Ορειβασίας Ορεινού Βάλτου (Acheloos Valley) φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του NEWS 247 88.6 FM "Πρωϊνό Ταγκό" την Παρασκευή 4/1/2019 και μίλησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Φουρλή για τις αναπτυξιακές δυνατότητες θεματικού τουρισμού στην κοιλάδα του Αχελώου καθώς και για την πρόσφατη ορειβατική διαδρομή που έκανε στις χιονισμένες βουνοπλαγιές της περιοχής.

Μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο το τμήμα της εκπομπής που αναφέρεται στο θέμα μας, καθώς και να δείτε φωτογραφίες απο την διαδρομή που πραγματοποίησε η Ομάδα Πεζοπορίας και Ορειβασίας της Κοιλάδας του Αχελώου.

Τμήμα Παραγωγής ΕΙδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 5883 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 10:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr