Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:16 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 23:06

»Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ απέναντι στη Χάλκεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη με σκορ 6-1 για την ΑΕΜ επί του ΑΟ Χάλκειας το μεσημέρι του Σαββάτου στα πλαίσια της 16ηςαγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου της Α΄ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 29΄με κεφαλιά του Αλμπάνη 0-1, σε μια φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους που είχε σαν αποτέλεσμα και ολιγόλεπτη διακοπή λόγω έντονων διαμαρτυριών φιλάθλων προς το πρόσωπο του δεύτερου βοηθού.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου στο 42΄με κεφαλιά του Καβαλλάρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεργίου από δεξιά 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ θα μπει καλυτέρα και θα κυριαρχήσει σε όλους τους χώρους, στο 50΄ο Πιστιόλης θα δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους 2-1, στο 57΄με κεφαλιά του Λίτσου θα κάνει το 3-1. Στο 65΄και το 77΄ο Τσιούνης με δυο τέρματα θα κάνει το 5-1, για να έρθει ο Πιστιόλης στο 83΄με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και αυτός να διαμόρφωση το τελικό 6-1.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

15΄μπαλιά του Καβαλάρη με αποδεκτή τον Βασιλιγιάννη, γύρισμα στο πρώτο δοκάρι και πλασέ του Τσιούνη μπλοκάρει ο Ανδρεόπουλος.

29΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι, γύρισμα του Αλεξόπουλου στο δεύτερο δοκάρι κεφάλια του Αλμπάνη θα αποκρούσει ο Καραγκούνης με τον δεύτερο βοηθό να υποδεικνύει ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή και να τρέχει προς τη σέντρα 0-1. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

31΄ ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι λόγω έντονων διαμαρτυριών φίλαθλων προς το πρόσωπο του δευτέρου βοηθού της αναμέτρησης κ. Τάκου με αφορμή τη φάση που υπέδειξε το γκολ για τους φιλοξενούμενους.

39΄ φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ του Καβαλλάρη άουτ.

42΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Στεργίου στην κάρδια της άμυνας, κεφαλιά Καβαλλάρη στη δεξιά γωνία του Ανδρεόπουλου και 1-1.

43΄σουτ του Λίτσου μέσα από την περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση του Ανδρεόπουλου.

45+1΄σουτ του Λίτσου άουτ.

45+2΄νέο σουτ από τον Λίτσο θα μαζέψει ο Ανδρεόπουλος.

45+3΄ μπαλιά του Καβαλλάρη, πάσα του Τσιούνη στον Βασιλογιάννη που από πλάγια θέση θα κάνει το σουτ, εντυπωσιακή απόκρουση με το πόδι από τον Ανδρεόπουλο.

46΄σουτ του Τζαμαλή άουτ.

47΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, ο Τσιούνης θα βρει με κεφαλιά τον Βασιλογιάννη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, από πλάγια θέση το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

50΄ΓΚΟΟΛ, ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της ΑΕΜ, με τον Τσιούνη θα βρίσκει τον Πιστιόλη που με πλασέ θα κάνει το 2-1.

57΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Στεργίου, κεφαλιά του Λίτσου 3-1.

61΄εκτελεση φάουλ του Στεργίου, κεφαλιά του Τσιούνη θα μαζέψει ο Ανδρεόπουλος.

65΄ΓΚΟΟΛ, καταπληκτική μπαλιά του Καβαλλάρη (πάρε βαλε) για τον Τσιούνη που με πλασέ θα κάνη το 4-1.

75΄σουτ του Βασιλογιάννη, με τη μπάλα να κοντράρει και τον Ανδρεόπουλο να μαζεύει.

77΄ΓΚΟΟΛ, ο Βασιλογιάννη θα βρει ωραία τον Τσιούνη, που από θέση τετ τα τετ θα κάνει το 5-1.

83΄ΓΚΟΟΛ, πάσα του Πιστιόλη για τον Τσιούνη και σουτ σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος. Εκτέλεση του κόρνερ από τον Βασιλογιάννη σουτ του Πιστιόλη και 6-1.

91΄σουτ του Λίτσου, η μπάλα θα κοντράρει σε πόδια αμυντικού και θα περάσει σε κόρνερ λίγα εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, Λυσσαρης, Τάκος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου, Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής, Τσιούνης (88΄Μάκα), Καλοκαίρης, Πιστιόλης (83΄Λιόκαυτος), Καβαλλάρης (80΄Φονταλής), Βασιλογιάννης.

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ: (Περικλής Παπαποστόλου) Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Βαλής (79΄Ντούμας), Μυλωνάς, Νασόπουλος (78΄Παναγιωτόπουλος), Κάκκος, Αδραχτάς, Παπαποστόλου, Αλεξόπουλος, Βαλμάς (58΄λ.τ Δαδάνης), Αλμπάνης.

aitosports.gr

 

Διαβάστηκε 629 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.