Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:47 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 12:49

Χαρίλαος Τρικούπης: Να ξεκινήσει τη νέα χρόνια από εκεί που άφησε τη παλιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανέτοιμη η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του σημερινού παιχνιδιού στην Αθήνα κόντρα στο Ψυχικό για τη 12η αγωνιστική της Α2.

Αγωνιστικά προβλήματα για το κόουτς Καλαμπάκο και το επιτελείο του δεν υπάρχουν μιας και όλοι οι παίχτες είναι υγιής και ετοιμοπόλεμοι.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι στα ύψη μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες στο φινάλε του 2018 και άπαντες θέλουν να ξεκινήσουν και τη νέα χρονιά αναλόγως.

Βέβαια όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού καθώς η ομάδα του Μεσολογγίου αντιμετωπίζει σήμερα μια ομάδα που βρίσκεται χρόνια στη κατηγορία και έχει ένα πολύ δυνατό και έμπειρο ρόστερ.

Κάλεσμα στους ετεροδημότες φιλάθλους της ομάδας απευθύνει η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για το σημερινό παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Δημοτικοό Κλειστό Γυμναστήριο Ψυχικού.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο Youtube έκανε αυτή την εβδομάδα ο assistant coach Ηλίας Μούτσιος.

aitosports.gr

Διαβάστηκε 613 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.