Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:46 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 18:04

Απεβίωσε ο Στάθης Γερ. Μπελεβώνης - Πένθος για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μ. Μπελεβώνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα το πρωί ¨έφυγε¨ από την ζωή σε ηλικία 85 ετών, ο συγχωριανός μας Στάθης Γερ. Μπελεβώνης, πατέρας του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκη Μπελεβώνη, ένας άνθρωπος που αγαπούσε με πάθος το ποδόσφαιρο, αλλά συμμετείχε ενεργά και στα κοινά του χωριού μας.

Ο Στάθης Μπελεβώνης, παντρεμένος με την κυρία Ειρήνη, είχε δυο γιους, τον Γεράσιμο (Μάκη) και τον Γιώργο, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε καφενείο στα Καλύβια και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ήταν πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατά τις δεκαετίες του ΄50-΄60, ενώ το 1971 αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του αθλητικού ποδοσφαιρικού σωματείου, ΠΑΟΚ Καλυβίων. Από παλιά δεν ¨έχανε¨ παιχνίδι της καλυβιώτικης ομάδας, αλλά και του Παναιτωλικού, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ χαρούμενος για την πρόοδο των παιδιών του, αλλά και για την ενασχόληση του γιου του Μάκη Μπελεβώνη, στα διοικητικά της αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Ο Στάθης Μπελεβώνης διατηρούσε ταυτόχρονα πολύ καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού, κ. Φώτη Κωστούλα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ο Παναιτωλικός πενθεί

"Σύσσωμη η οικογένεια του Παναιτωλικού συμμετέχει στο πένθος του προέδρου της ΠΑΕ Γεράσιμου Μπελεβώνη για τον θάνατο του πατέρα του Ευστάθιου και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι μπαρμπα-Στάθη…"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Παναιτωλικός ΓΦΣ:

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του προέδρου της ΠΑΕ Γεράσιμου Μπελεβώνη, για τον θάνατο του πατέρα του Ευστάθιου.

Η εξόδιος ακολουθία του Ευστάθιου Γ. Μπελεβώνη θα τελεσθεί αύριο Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλυβίων. Η σορός θα τεθεί για προσκύνημα από τις 10 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

kalyvia.gr

 

Διαβάστηκε 1075 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.