Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 21:06

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συντήρηση των κόμβων Παναιτωλίου, Νεάπολης και Στράτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κόμβους Παναιτωλίου, Νεάπολης και Στράτου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση και Άρση επικινδυνότητας», αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει:

Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στα κάτωθι σημεία της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού ερεισμάτων, διάνοιξης τάφρων και συντήρησης των δικτύων ηλεκτροφωτισμού:
α. χ/θ 63 + 750 (κόμβος Παναιτωλίου),
β. χ/θ 75 + 350 (κόμβος Νεάπολης),
γ. χ/θ 78 + 850 (κόμβος Στράτου).

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Ιανουαρίου 2019 έως και τις 30 Απριλίου 2019, από τις 7:00 το πρωί έως και τις 5:00 το απόγευμα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται παράλληλα με την κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και μετά το πέρας αυτών τα ανακατασκευασμένα τμήματα θα δίδονται άμεσα στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η απόφαση έχει ισχύ από τις 7 Ιανουαρίου 2019, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης και για το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 30 Απριλίου 2019.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, κατά λόγο αρμοδιότητας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 482 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.