Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 21:06

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Αγρίνιο αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ειδικότερα, η απόφαση περιλαμβάνει:

Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων την 06/01/2019, ημέρα της εβδομάδος Κυριακή, από ώρες 07.00΄ έως 13.00΄, επί της ενταύθα δημοτικής οδού Αγίου Χριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου).

Επίσης, την σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ως άνω διαδρομής, προκειμένου διεξαχθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας) δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον το επιβάλλουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη της απόφασης την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7.00 το πρωί.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

*Φωτογραφία αρχείου

 agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 535 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.