Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 13:15

Καλή Χρονιά. Με υγεία, χαρά κι ελπίδα για όλους. Νίκος Καραπάνος, Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα, με ευχές από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο για μια Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρά κι ελπίδα για όλους. Οι οπλίτες κι αξιωματικοί του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων και τα μέλη του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» μετέφεραν με το δικό τους μελωδικό τρόπο τις ευχές για την νέα χρόνια, ενώ χθες στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου πλήθος κόσμου παρακολούθησε την γιορτινή συναυλία που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Κώστα Μαρτάκη, Bo και Players.

Οι φετινές γιορτές που διοργάνωσε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κάλυψαν στο σύνολό τους τις δημοτικές ενότητες με πληθώρα εκδηλώσεων. Ημέρες χαράς και γιορτής, που έδωσαν την ευκαιρία για παιχνίδι, μουσική, ψυχαγωγία και χαμόγελα σε μικρούς και μεγαλύτερους.

«Σε λίγες ώρες, η έλευση του Νέου Έτους ας συνοδευτεί από τα ίδια αισθήματα που νιώσαμε όλοι μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες. Κάθε ημέρα του 2019 ας τη συντροφεύει   η Αγάπη στις καρδιές όλου του κόσμου».

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

 

Διαβάστηκε 465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.