Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 17:42

Super League: Στις 12/1 η 15η αγωνιστική (pics)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ της Super League αποφάσισε με ψήφους 13-3 τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις 12 Ιανουαρίου. Υπέρ της εμβόλιμης τάχθηκαν Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος που καταψήφισαν.

Την αλλαγή του προγράμματος και τον ορισμό της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που αναβλήθηκε λόγω του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, στο τριήμερο 12-13-14 Ιανουαρίου αποφάσισε η Super League στη συνεδρίαση του Δ.Σ στα γραφεία του συνεταρισμού.

Οι ομάδες δέχθηκαν κατά πλειοψηφία το δεύτερο σκέλος της πρότασης της NOVA, με την οποία συντάχθηκε και η ΕΡΤ, δηλαδή να μεταφερθεί το πρωτάθλημα μια εβδομάδα αργότερα.

Με αυτά τα δεδομένα αλλάζει το πρόγραμα, αφού η προγραμματισμένη για το συγκεκριμένο τριήμερο (12-13-14/1) αγωνιστική μετακυλίεται και δεν θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική.

Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 13-3. Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος καταψήφισαν την πρόταση, προκρίνοντας τη λύση της εμβόλιμης αγωνιστικής. «Λευκό» ψήφισε η ΕΠΟ.

Το τοπίο λοιπόν αλλάζει πάλι στο πρόγραμμα της Super League, που θα τερματιστεί μια εβδομάδα μετά τον αρχικό σχεδιασμό.

Τα παιχνίδια:

ΑΕΚ - Λεβαδειακός

Ξάνθη - Άρης

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ - Ατρόμητος

Ολυμπιακός - ΑΕΛ

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

gazzeta.gr
Διαβάστηκε 962 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 20:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.