Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 22:58

«ΈΝΑ» δρώμενο για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σκοπό την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών της Αιτωλοακαρνανίας «ΈΝΑ», διοργάνωσε και πραγματοποίησε, σήμερα το πρωί ,εκδήλωση στην παλαιά δημοτική Αγορά Αγρινίου.

Τα μικρά παιδιά  είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο xριστουγεννιάτικο δρώμενο «Γίνε για μια μέρα Άη Βασίλης»  ενώ τους περίμεναν και  πολλές εκπλήξεις και δώρα. Όσα παιδιά επιθυμούσαν, μπορούσαν με face painting να «μεταμορφωθούν» σε ταρανδάκια ή σε Χριστουγεννιάτικα ξωτικά!

Στον ίδιο χώρο διατίθενται και χριστουγεννιάτικα στολίδια από το bazaar της ΕΛΕΠΑΠ  προς ενίσχυση του έργου της  ενώ όποιος επιθυμούσε είχε τη δυνατότητα να προμηθευτεί το ιδιαίτερο βιβλίο μαγειρικής που έφτιαξε ειδικά για την ΕΛΕΠΑΠ ο γνωστός σεφ Δημ. Σκαρμούτσος.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.