Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:28 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 12:03

Συνάντηση του Περιφερειάρχη κου Α.Κατσιφάρα με δημοσιογράφους στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το περασμένο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Απόστολος Κατσιφάρας με τους αντιπερειφερειάρχες, την Εκτελεστική Γραμματέα κα Διονυσία Μαράτου και περιφερειακούς συμβούλους, συναντήθηκε με Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφους σε γνωστό μεζεδοπωλείο του Αγρινίου.

Εκεί συζητήθηκαν σε χαλαρό κλίμα θέματα σχετικά με προοπτικές ανάπτυξης του Νομού, η εύρεση λύσεων σε διάφορα χρόνια ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας, διάφορα έργα που έγιναν η πρόκειται να γίνουν στην Περιφέρεια και πρόκειται να αλλάξουν την περιοχή μας προς το καλύτερο και ακόμα διάφορα άλλα θέματα, όπως η προοπτικές ανάπτυξης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Νομό. Ο Περιφερειάρχης πέρασε απο όλα τα τραπέζια τσουγκρίζοντας τα ποτήρια και ανταλλάσσοντας εκτός των άλλων και ευχές για τις ημέρες. 

Επίσης η κα Μαράτου μας ενημέρωσε για την δυνατότητα που έχει ο οποιοσδήποτε επισκέπτης του site της Περιφέρειας να ενημερωθεί (μέσω πιλοτικής μέχρι στιγμής εφαρμογής) για τα έργα που εκτελούνται στους νομούς και ακόμα να δεί και να ενημερώνεται μέσα από διαδραστικό χάρτη. Δείτε την εφαρμογή ΕΔΩ.

Φωτο απο aixmi-news.gr και sinidisi.gr

image 01

image 02

image 03

image 04

image 05

image 06

image 07

image 08

image 09

image 10

image 11

image 12

 

Διαβάστηκε 618 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 19:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.