Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:46 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 11:42

Κάλαντα από στρατεύσιμους και τον «Ιωσήφ Ρωγών» στην Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2018, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά από την μπάντα των στρατευμένων νέων του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων και τον Mουσικό Όμιλο Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών», μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

Παρών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Νίκος Μπαλαμπάνης. Tο κλίμα ήταν  χαρούμενο και γιορτινό και οι ευχές είχαν την τιμητική τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και το 2019 να αποδειχτεί καλύτερο από όλα τα χρόνια που προηγήθηκαν.

Η κ. Χρ. Σταρακά ανέφερε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της τα εξής: «Είναι ημέρες προσφοράς και κατανόησης αλλά και σχεδίων για το μέλλον. Είναι ημέρες για οικογενειακές και φιλικές στιγμές, για να νιώσουμε το πνεύμα των ημερών και να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Με ελπίδα και πίστη σε αυτά που μας ενώνουν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Η νέα χρονιά είμαι σίγουρη ότι κάτι καλύτερο θα φέρει για τον τόπο μας αλλά και για όλο τον κόσμο.

Εύχομαι υγεία και ευημερία, να μην ξεχνάμε τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και να μην ξεχνάμε να δείχνουμε την αγάπη μας.

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτινές μέρες σε όλους και το 2019 να μας βρει όλους καλύτερα».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 558 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.