Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:45 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 05:43

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα “Τρέχω – Βαδίζω- Ποδηλατώ στους δρόμους της πόλης μου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τη διεξαγωγή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας, με την ονομασία “Τρέχω – Βαδίζω- Ποδηλατώ στους δρόμους της πόλης μου”, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των “Παναγρινείων” αποφασίστηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, με σκοπό, την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων,

Αναλυτικά:

Σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή η εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτήριων οδών, σε οδούς της πόλης του Αγρινίου, σε όλο το μήκος της διαδρομής, όπου θα διεξαχθεί η εν θέματι αθλητική εκδήλωση, την 4/10/2015 και από ώρες 10.30΄ έως 12.30΄.

Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 5.000μ., με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Δημοκρατίας  και με το εξής δρομολόγιο:

<Μπαϊμπά, πλατεία Καραπανέικα, Παναγοπούλου και Θεοτοκοπούλου, Αγίου Χριστοφόρου, Δημοτσελίου, Παπαστράτου, Ελ. Βενιζέλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, πλατεία Χατζοπούλου, Καλυβίων, Τερτσέτη, Μαβίλη, Δεληγιώργη, Καλλέργη, οινέως, Χαρ. Τρικούπη, Βότση, Αναστασιάδη>

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 4-10-2015 από 10.30΄ ώρα έως 12.30΄ ώρα .

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Διαβάστηκε 2247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.