Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 23:07

Νέοι υποψηφιοι στον συνδιασμό του Νίκου Καραπάνου "Δήμος για τα Παιδιά μας"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό την Μάγδα Μπισμπίκη – Μουρελάτου, Δικαστική Υπάλληλο, αιρετή αντιπρόσωπο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου 2016-2018 στην Ο.Δ.Υ.Ε. και μέλλος της Διοίκησης του Σ.Δ.Υ.Μεσολογγίου.

21 ΜάγδαΜπισπμπίκηΜουρελάτου

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό τον Νικόλαο Χονδρό του Δημητρίου, Πρόεδρο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ «Ο Βύρων» Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και Πρόεδρο του Περιφερειακού Σωματείου Αυτοκινητιστών Αιτωλοακαρνανίας – Αχαΐας – Ηλείας.

Σε μήνυμά του ο Νίκος Χονδρός σημειώνει πως «Η καλή συνεργασία ετών με το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, ήταν αυτή που με οδήγησε να «συστρατευτώ» μαζί του και να δηλώσω ενεργό πολιτική συμμετοχή στον τόπο μου όπου ζω και δραστηριοποιούμαι ως επαγγελματίας. Θεωρώ πως  δεν πρέπει να μένουμε απλοί παρατηρητές και εκ του ασφαλούς σχολιαστές των πραγμάτων γύρω μας».  

24 ΝικόλαοςΧονδρός

 

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στον συνδυασμό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουδουνίου Κωνσταντίνο Ρέγκλη  του Αλεξάνδρου Γεωκτηνοτρόφο.

22 ΚωνσταντίνοςΡέγκλης

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει συνδυασμό τον Βασίλειο Μαραγκούλα του Κωνσταντίνου από το Ευηνοχώρι, ιδιωτικό υπάλληλο.

23 ΜαραγκούλαςΒασίλειος

 

Διαβάστηκε 956 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/

Τελευταία άρθρα