Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:34 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 15:06

Η πρώτη μεταγραφική «εκτίμηση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σταδιακά οι ομάδες μπαίνουν σε χειμερινό... mood και έχουμε μία εικόνα τι θα ψάξουν στο «πάρε-δώσε» του Ιανουαρίου 

Επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη, αλλά φυσικά οι ομάδες έχουν ήδη κάνει την... προεργασία τους και πάνω-κάτω υπάρχει μία εικόνα του τι ψάχνουν ενόψει του Ιανουαρίου. Οπου βέβαια τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, καθώς στην πορεία ενδέχεται να παρουσιαστούν «ευκαιρίες», να «σκάσουν» προτάσεις για παίκτες τους ή και να αλλάξουν τα δεδομένα μετά από ένα αποτέλεσμα ή κάποια κακή ή καλή εμφάνιση. Ας δούμε με «πινελιές» τον χάρτη της κατηγορίας, πλην των κατά τεκμήριο «μεγάλων». 
*Ατρόμητος: Πάει για μία και αν προσθήκη, σε ότι αφορά τις θέσεις πίσω από τον φορ. Αλλωστε δύσκολα θα υπάρξει κάποια αποχώρηση. 
*Παναιτωλικός: Ο σοβαρός τραυματισμός του Καμαρά σε συνάρτηση με τα προβλήματα των Ερικσον, Μάρκος Πάουλο, αλλάζουν τον προσανατολισμό του, καθώς αναμένεται να κινηθεί για ενίσχυση σε φορ και άξονα. Πλην του «ξεχασμένου» Μύγα, δύσκολα θα υπάρξει άλλη αποχώρηση. 
*Ξάνθη: Ο Κίκε ήδη αποτελεί παρελθόν άρα αναμένεται να αποκτηθεί ένας ακραίος. Από τη στιγμή που το «πείραμα» με τον Κασάδο στα στόπερ «βγαίνει», ίσως να μην γίνει κίνηση για παίκτη στα μετόπισθεν. 
*Αστέρας: Φαίνεται πως θα πάρει παίκτη μπροστά και μετά ανάλογα με το αν θα υπάρξουν προτάσεις για πωλήσεις παικτών. Την ίδια στιγμή ορισμένοι με μικρό χρόνο συμμετοχής (πχ. Ματρικάρντι) δεν μπορούν να.. αισθάνονται τόσο άνετα. 
*Πανιώνιος: Υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Εκτός τους Ανδρούτσου, Βρουσάι από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της μετακίνησης του Μασούρα, αλλά και τον Μυστακίδη που δείχνει κοντά, ενδέχεται να γίνουν ακόμη 1-2 προσθήκες, όπως φορ όπου ο Ντουρμισάι είναι πολύ... μόνος ή στόπερ. Ο Πιρίς αποτελεί ήδη παρελθόν, οι Καμαρά, Κεϊτά, Σίντι Αλι, Ντε Ταντέο δείχνουν στον «αέρα». 
*Λάρισα: Εχει ήδη κάνει δύο προσθήκες (Σετσέροβιτς, Σικάβκα), ουσιαστικά είναι τρεις (Γιακιμόφσκι) και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν ακόμη μία με δύο (στόπερ και αριστερός μπακ). Ποδοσφαιριστές όπως οι Κούνιτς, Σαχίτι, Τριποτσέρης, Μπέρτος ενδέχεται να αποχωρήσουν, έχουν ήδη φύγει οι Φριόυι, Μορσί. 
*ΠΑΣ Γιάννινα: Ολα δείχνουν πως θα αποκτηθούν ένας ή και δύο παίκτες για μπροστά, από όπου ήδη αποτελεί παρελθόν ο Μυστακίδης. Κίνηση θα γίνει και για αριστερό μπακ (έφυγε ο Κακούμπα) και για «6αρο-8αρι». Οι  Κάστρο, Κούζικ και Λουκίνας αναμένεται να αποχωρήσουν. 
*Λαμία: Ουσιαστικά έχει ήδη κάνει μία προσθήκη (Μπεχαράνο) και πάει για ακόμη μία με δύο (εξτρέμ και ίσως στόπερ). Οι Μαστούρ, Καραγκούνης δεν παίζουν πολύ και δείχνουν στον αέρα, ανοικτό είναι το τι μέλει γενέσθαι με τον Ασίγκμπα, από το καλοκαίρι είναι εκτός πλάνων οι Μπούτνικ, Αντρόνικ. 
*ΟΦΗ: Αναμένεται να είναι από τις πλέον «δραστήριες» ομάδες της κατηγορίας, καθώς φαίνεται πως θα γίνουν μίνιμουμ τέσσερις κινήσεις (εξτρέμ, μπακ, στόπερ, φορ και υπό προϋποθέσεις τέρμα και «8αρο-10αρο». Ανάλογα με τις προσθήκες θα υπάρξουν και ανάλογες αποχωρήσεις. 
*Λεβαδειακός: Αρκετές προσθήκες αναμένεται να γίνουν τον Γενάρη στη Λιβαδειά, καθώς όλα δείχνουν πως θα αποκτηθούν φορ, ένας με δύο μεσοεπιθετικοί και ίσως στόπερ. Ανάλογα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς ήδη οι Επασί, Αντιλέχου, Ντιόγκο δείχνουν εκτός πλάνων, ο Βιντέκερ συνεχώς τραυματίας, ενώ οι Μανγκά, Νανγκίς δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Από καιρό παρελθόν αποτελούν οι Σουμπίνιο, Φαβάρο.  
*Απόλλων: Η ματαίωση της 15ης αγωνιστικής «τίναξε» στον αέρα τον προγραμματισμό του, αφού το ματς της Λαμίας θα έκρινε ως ένα βαθμό αν θα διατηρούσε ή όχι ελπίδες παραμονής. Ετσι τα πάντα... πήγαν πίσω. Εσχάτως παίκτες όπως οι Γκάρος, Ζοάο Πέδρο είναι εκτός άρα το μέλλον τους ίσως να μην βρίσκεται στη Ριζούπολη, από όπου ήδη έχουν αποχωρήσει οι Μάντζιος, Γκονζάλες και δεν υπολογίζεται ο Αιλερς. 
 
gazzeta.gr
 
Διαβάστηκε 498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.