Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:12 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 07:25

Ποια είναι η καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τη στιγμή που η Super League διεκόπη νωρίτερα του προγραμματισμένου, ενόψει της ολοκλήρωσης του πρώτου μισού μπορούν να βγουν συμπεράσματα για τις επιθετικές επιδόσεις των ομάδων στις πρώτες θέσεις.

Απότομα διεκόπη η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την απόφαση των διαιτητών να απέχουν των υποχρεώσεών τους, ως μία κίνηση διαμαρτυρίας για την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός τους, Θανάσης Τζήλος.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων και με το πρωτάθλημα να αρχίζει πάλι από το πρώτο δεκαήμερο Ιανουαρίου, χωρίς ακόμα όμως να είναι γνωστό από ποια αγωνιστική, μπορούν κάποια συμπεράσματα σε ό,τι αφορά την ταυτότητα των ομάδων στον α’ γύρο του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τις επιθέσεις τους, αφού αυτές είναι που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Δείτε πώς έχει εξελιχθεί η φετινή πορεία των ομάδων με την καλύτερη επίθεση

 

Διαβάστηκε 458 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.