Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 17:42

Όμιλος Αϋφαντή: Βραβείο ποιότητας Meat & Grill Days 2018 για οκτώ προϊόντα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη κλαδική έκθεση MEAT & GRILL DAYS , τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα που εστιάζει και προβάλλει το κρέας και τα προϊόντα του, τους εξοπλισμούς και τη μαζική εστίαση, ο Όμιλος Αϋφαντή διέπρεψε για ακόμη μια χρονιά.

Από την πρώτη φορά που συμμετείχε στη διοργάνωση ο όμιλος, το 2013, τα προϊόντα «Αϋφαντής» διακρίθηκαν για την ποιότητά τους, κερδίζοντας Χρυσά, αργυρά και χάλκινα βραβεία, με τα Χρυσά μάλιστα να είναι και τα περισσότερα.

Στη Meat & Grill Days 2018, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα, η ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ απέσπασε βραβεία ποιότητας για οκτώ προϊόντα του!

Συγκεκριμένα, με Χρυσό, βραβεύθηκαν: ο γύρος χοιρινός, ο γύρος κοτόπουλο, το χειροποίητο χοιρινό σουβλάκι και το Παριζάκι.

Με Αργυρό βραβεύθηκαν: το χειροποίητο σουβλάκι κοτόπουλο, τα λουκάνικα του χωριού, τα παραδοσιακά λουκάνικα και με χάλκινο, το κεμπαπ.

Ο Όμιλος Αϋφαντή συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο που το κάνει τα τελευταία χρόνια, να εγγυάται την καλύτερη ποιότητα κρέατος για τους πελάτες του, πράγμα που δεν θα μπορούσε να μην αναγνωρίζεται και επίσημα στη σχετική διοργάνωση.

https://www.agriniopress.gr/wp-content/uploads/2018/12/vraveio-ayfantis-1024x726.jpg

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1815 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.