Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:37 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 01:19

3ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μια πράξη ανθρωπιάς, σεβασμού και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο και ειδικά στα παιδιά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου σε συνεργασία με το σχολείο, παρέδωσε σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στα Καλύβια, τρόφιμα και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία με περίσσευμα αγάπης προσέφεραν οι γονείς των μαθητών κατά τις τελευταίες ημέρες.

«Μας υποδέχθηκε η εκπρόσωπος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» κα Σιακαβέλα, η οποία μας ενημέρωσε για τους σκοπούς και τις δράσεις του Χαμόγελου και μας ξενάγησε στις χώρους όπου φιλοξενούνται τα παιδιά και απάντησε στις εύστοχες ερωτήσεις των μαθητών μας της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας οι οποίοι με τις δασκάλες κυρίες Κιμπουροπούλου και Κατσαντώνη, συνόδευσαν την επίσκεψή μας. Στη συνέχεια οι μαθητές έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα, ανταλλάξαμε ευχές και επιστρέψαμε στη βάση μας χαρούμενοι που καταφέραμε και ενισχύσαμε κι εμείς λίγο το σπουδαίο έργο που επιτελούν τα στελέχη του Χαμόγελου, στο σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στα Καλύβια.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου Αγρινίου, εύχεται με την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με Υγεία, Προκοπή και Ειρήνη και Καλή Πρόοδο σε όλους τους μαθητές, σε συνθήκες οικογενειακής ζεστασιάς και ασφάλειας» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Κωνσταντίνος Τσόλκας και η Γενική Γραμματέας, Ελισάβετ Αναστασίου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 359 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.