Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:09 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 01:12

Η «παραγγελιά» του Παναιτωλικού για νέους παίκτες και το… τάνγκο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Κι από όρεξη, άλλο τίποτα στον Παναιτωλικό το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα του Αγρινίου κινείται σε τροχιά πεντάδας έπειτα και από τη νίκη που σημείωσε επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κι όσο κι αν ο μεγαλομέτοχος, Φώτης Κωστούλας, ο κόουτς, Τραϊανός Δέλλας και τα άλλα παιδιά, φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, το ευρωπαϊκό δέλεαρ είναι μεγάλο και κυκλοφορεί ολοένα και πιο έντονα των τειχών.

Μια φορά, η «παραγγελιά» που έχει φύγει προς την πιάτσα των ατζέντηδων σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση από το παζάρι του Ιανουαρίου περιλαμβάνει τέσσερις παίκτες. Σε ποιες θέσεις; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Έχουμε και λέμε: αριστερός μπακ, αριστερός εξτρέμ, κεντρικός χαφ κι ένας επιθετικός, την ώρα που κάποια από τα βιογραφικά παικτών που εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες στο Αγρίνιο, είναι…made in Argentina.

Χώρα από την οποία παραδοσιακά αρέσκονται να ψωνίζουν τα «καναρίνια».

sdna.gr

 

 

Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.