Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:53 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 19:55

Εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ, παλισίωσε μουσικά η Χρυσούλα Τασολάμπρου με τη χορωδία της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε κλίμα κατάνυξης διεξήχθη την Τετάρτη το βράδυ στο Παπαστράτειο Μέγαρο η εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με θέμα «Η Παναγία, το Θείο Βρέφος και η Αγία Φάτνη με το βλέμμα των ζωγράφων της Αναγέννησης – Χορωδιακή αποτύπωση της γέννησης του Θεανθρώπου» .

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η κα Όλγα Διαμαντοπούλου παρουσίασε έργα των ζωγράφων της αναγέννησης με θέμα τη Γέννηση.

Ακολούθως η κα Χρυσούλα Τασολάμπρου με τη χορωδία της απέδωσε σε κλίμα κατάνυξης ένα τρίπτυχο ύμνων και τραγουδιών στο πνεύμα των ημερών. Αρχικά ακούστηκαν έντεχνα τραγούδια  συνοδεία πιάνου με την πιανίστα κ. Κωνστάνς Καμποσιώρα, μετά βυζαντινοί ύμνοι από το αντρικό τμήμα και τέλος ακούστηκαν παραδοσιακοί καλαντισμοί απ’ όλη την Ελλάδα συνοδεία παραδοσιακών οργάνων με τους μουσικούς Γιάννη Καραγιάννη, Αποστόλη Κουτσουπιά και Νίκο Αυγέρη. 

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κος Τάνταρος Επαμεινώνδας, η κα Λαμπρινή Κολοβού, η κα Κοσμά, η κα Ανθή Μακρή, ο κος Γιώργος Λεχουρίτης, η κα Μαίρη Τσιχριτζή, ο Αρχιμουσικός κος Χρήστος Βλαχογιάννης, ο σκηνοθέτης κος Λευτέρης Δακαλάκης, ο Πρωτοψάλτης κος Πέτρος Παρράς και πλήθος κόσμου.  

 

Διαβάστηκε 1174 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 20:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.