Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 17:58

The Voice: Θριαμβευτής για τρίτη φορά ο Μαραβέγιας με τη Λεμονιά Μπέζα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τρίτος τελικός του «Voice» έγινε και η νικήτρια, αφού από νωρίς φάνηκε πως το φετινό τάλεντ σόου θα ήταν γυναικεία υπόθεση, είναι η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Μία χαρισματική ερμηνεύτρια που από πολύ νωρίς φάνηκε να έχει προβάδισμα και η οποία στο άκουσμα του αποτελέσματος αντέδρασε σεμνά και με παραδειγματική διακριτικότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που κερδίζει παίκτης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ενώ για πρώτη φορά στα τρία χρόνια κερδίζει κορίτσι.

Οι οκτώ φιναλίστ, πέντε κορίτσια και τρία αγόρια ερμήνευσαν εξαιρετικά τα κομμάτια που επέλεξαν μαζί με τους coaches τους και μέχρι και την τελική μονομαχία επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά πως το «Voice» συνιστά ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά «οχήματα» ανάδειξης ταλέντων. Πολύ καλές φωνές, σημαντικά τραγούδια, καλοδουλεμένες ερμηνείες και φυσικά μία διαδικασία μακριά και έξω από την ευτελή διαδικασία του ριάλιτι που καταδυναστεύει την αισθητική της σύγχρονης τηλεόρασης. Ηθος από την πλευρά των διαγωνιζομένων, ήθος και από την πλευρά των συντελεστών και των κριτών. Το μοναδικό όχημα των παιδιών που προσπάθησαν ήταν η φωνή τους και η πολλή δουλειά μέχρι να φτάσουν στον τελικό του τάλεντ σόου που εδώ και χρόνια συνιστά μία αξιόπιστη τηλεοπτική πρόταση στον τομέα της ανάδειξης ταλέντων.

Ευτυχώς για το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τους διαγωνιζόμενους ο παρουσιαστής και η κριτική επιτροπή παραμένουν οι ίδιοι εδώ και η τρία χρόνια. Και η σύνθεση δεν αλλάζει αλλά και η συμπεριφορά δεν μεταλλάχθηκε από την επιτυχία. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σολάρει πλέον με αυτή την μοναδική άνεση που τον χαρακτηρίζει, με το χιούμορ του που είναι αξεπέραστο και έχει μέτρο και φυσικά κάνοντας «παιχνίδι» από την σκηνή του τάλεντ σόου ξεσηκώνοντας το κοινό που δίνει το παρών στον τελικό αλλά και τους υπολοίπους που το παρακολουθήσαμε από τους καναπέδες. Εκκεντρικός όπως πάντα ο Πάνος Μουζουράκης, ένας τζέντλεμαν αξεπέραστος ο Κωστής Μαραβέγιας, λαμπερός όσα χρόνια κι αν περάσουν ο Σάκης Ρουβάς και εκρηκτικά πληθωρική σε συναισθήματα και εκφράσεις η Ελενα Παπαρίζου.

Η διαδικασία του εντυπωσιακού τελικού

Η Αριάδνη Νεοφύτου ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη από την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου η οποία ερμήνευσε το «Back to black» της Amy Winehouse. Ακολούθησε η Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια με το «Ητανε μια φορά» σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου. Τη σκυτάλη πήρε η Μαρίνα Τζιανγουίρθ, μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά με το «Ανθρωποι μονάχοι» του Γιάννη Σπανού. Το τέταρτο κορίτδι του τελιού, η Κλαυδία Παπαδοπούλου από την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου ερμήνευσε το «A man’s world» του James Brown.

To θηλυκό σερί το έσπασε ο Ζάχος Καραμπάσης, ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος ερμήνευσε «Πέτρινα χρόνια» του Σταμάτη Σπανουδάκη. Η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ερμήνευσε «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» του Μάνου Χατζιδάκι. Με τη σειρά του ο Louis Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ερμήνευσε το «Wrecking ball». Τελευταίος στη σκηνή ανέβηκε ο Αλέξης Πρεβενάς από την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου και ερμήνευσε το «Μόνο για σένα» του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του τελικού, στη σκηνή ανέβηκαν οι τέσσερις κριτές οι οποίοι πήραν μικρόφωνα και στο πνεύμα των ημερών ερμήνευσαν «White Christmas».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης τρόλαρε το σύμπαν καθώς όλοι _ακόμη και οι φίλοι του από το σπίτι όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος _ περιμέναμε το περίφημο τραγούδι του το οποίο κάθε χρόνο κλέβει την παράσταση. Οι τηλεφωνικές γραμμές για την ανάδειξη της πρώτης τετράδας έκλεισαν στις 23.18.

Στη β’ φάση του τελικού με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού πέρασαν οι Μαρία Ιερωνυμάκη, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, Λεμονιά Μπεζά και Louis Παναγιώτου. Στην τρίτη και τελευταία φάση θα περάσουν η Λεμονιά Μπεζά και η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ.

Καπουτζίδη, εσύ, σούπερ σταρ

Λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή, στις 01.15 όμως έρχεται το επικό τρολάρισμα του πιο ταλαντούχου Ελληνα παρουσιαστή, του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος μεταμορφωμένος ως Παπαρίζου, Μαραβέγιας, Ρουβάς και Μουζουράκης παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ το οποίο σίγουρα θα γίνει viral. Κάθε χρόνο και καλύτερος, κάθε χρόνο και πιο απολαυστικός, κάθε χρόνο και πιο ευχάριστη η έκπληξη που επιφυλάσσει στον κόσμο που τον παρακολουθεί. Δεν το περίμενε κανείς αλλά και δεν βρέθηκε κάποιος που να μην ενθουσιαστεί με όσα είδε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι αξεπέραστος.

Μόλις προβλήθηκε το βίντεο, το twitter πήρε «φωτιά» από σχόλια αποθεωτικά για το ταλέντο του, την ευφυία του και τον ξεκαρδιστικό τρόπο που εφηύρε φέτος προκειμένου να τρολάρει τους κριτές.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται περίπου στις 1.30 και η ανακοίνωση του ονόματος της νικήτριας θα γίνει στις 01.43 από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η νικήτρια του «Voice» που κέρδισε το «χρυσό συμβόλαιο» από τη ΜΙΝOS EMI είναι η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Δίκαιο αποτέλεσμα, μία φωνή πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Και κάπως έτσι ο τρίτος κύκλος του «Voice» έκλεισε και πάλι με μεγάλη επιτυχία την ώρα που ανακοινώθηκε και επίσημα από τα χείλη του Γιώργου Καπουτζίδη πως θα υπάρξει και τέταρτος ο οποίος θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ. Εντωμεταξύ κάτι που επισημάνθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά έκανε αίσθηση ήταν το γεγονός πως σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα προβαλλόταν το τρέιλερ της σειράς «Λόγω τιμής» η οποία επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και επίσημα πλέον από τον ΣΚΑΪ. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου συμφώνησε με τον σταθμό, τα γυρίσματα προχωρούν και μία υψηλών προδιαγραφών παραγωγή μυθοπλασίας έρχεται να μας θυμίσει πως η ελληνική τηλεόραση μπορεί και πρέπει να είναι ανταγωνιστική με το «βλέμμα ψηλά».

Αφροδίτη Γραμμέλη- περισσότερα video στο protothema.gr

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2232 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 18:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.