Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 17:45

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας έκανε γνωστό στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της την Τρίτη 18/12/19 αποφασίστηκε η κλιμάκωση του τον αγώνα το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, στα μέσα Ιανουαρίου θα δοθεί συνέχεια στο νέο γύρο των πανελλαδικά συντονισμένων κινητοποιήσεων.

«Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας αγρότες της Θεσσαλίας στο δίκαιο αγώνα που ξεκίνησαν ενάντια στην πολιτική που θέλει να μας διώξει από τα χωράφια, πολιτική που εφαρμόζει με συνέπεια η τωρινή όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις», αναφέρει η ΟΑΣ.

Υποστηρίζει πως στη συνάντηση της Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη «τίποτε συγκεκριμένο δεν προέκυψε σε σχέση με τα αιτήματά μας, αλλά μόνο γενικές και αόριστες απαντήσεις, σύμφωνα με την εξέλιξη των δημοσιονομικών συνθηκών στο μέλλον».

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Νομού θα συνεδριάσουν «με θέμα τα οξυμένα προβλήματα μας και πως θα διεκδικήσουμε αγωνιστικά άμεσα λύσεις για τα δίκαια και ρεαλιστικά αιτήματα επιβίωσης που έχουμε».

Για την Οργάνωση του Αγώνα η ΟΑΣ καλεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στην Κυψέλη και ώρα 11.00 το πρωί σε ευρεία σύσκεψη στο κέντρο «Αραχωβίτης»

«Να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες μας, που δεν χωράνε στις πολιτικές που μειώνουν το εισόδημά μας.Ο μόνος δρόμος είναι αυτός του αγώνα, της διεκδίκησης, της ανατροπής αυτής της πολιτικής που μας έφτασε στην εξαθλίωση, στο ξεκλήρισμα. Γιατί, ότι κατακτήθηκε ως τώρα ήταν μέσα από αγώνες», καταλήγει η ΟΑΣ.

Διαβάστηκε 330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.