Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 14:57

Επικαιροποίηση του κανονισμού ασφάλισης του ΕΛΓΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O ΕΛ.Γ.Α. κατά τη συνεδρίασή του Διοικητικού του Συμβουλίου στις 13/12/2018 αποφάσισε να προχωρήσει σε διενέργεια διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση αναλογιστικής μελέτης με σκοπό την επικαιροποίηση του κανονισμού ασφάλισής του.

Σε ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία από την εφαρμογή της ΔΚ/Ε από το 2011, τις απόψεις των φορέων των αγροτών, αλλά και τις επιπτώσεις στην αγροτική παραγωγή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών και τις μεταβολές στο κλίμα, προχωράει σε μελέτες που θα του επιτρέψουν να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τους ασφαλισμένους αγρότες διασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα του Οργανισμού και τον αλληλέγγυο χαρακτήρα του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

Διαβάστηκε 713 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.