Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 18:00

Συλλεκτικό ¨Ημερολόγιο 2019¨ από τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφορεί ήδη και διατίθεται στο κοινό, το συλλεκτικό Ημερολόγιο για το  νέο έτος 2019, που εξέδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» με στιγμιότυπα από τις «Σχολικές αναμνήσεις στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων» ένα ημερολόγιο εμπλουτισμένο με παλιές φωτογραφίες που θα συγκινήσουν και θα επαναφέρουν στην μνήμη όλων τα αξέχαστα σχολικά χρόνια...

Πρόκειται για ένα όμορφα δομημένο και ξεχωριστό, λόγω της θεματολογίας του ημερολόγιο, το οποίο αξίζει να το προμηθευτεί κάποιος, αφού στις σελίδες του εμπεριέχονται φωτογραφίες από ποικίλες σχολικές δραστηριότητες μεταξύ των ετών 1948-1990 από το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, όπου περιλαμβάνονται αναμνηστικές φωτογραφίσεις σχολικών τάξεων, εκδρομές, γυμναστικές επιδείξεις, εθνικές εορτές και σχολικές παραστάσεις κ.ά. γυρίζοντας νοερά τον χρόνο αρκετά πίσω…

Οι αναμνήσεις πολλές…  Ανέμελα χρόνια... Μπερδεμένες οι χαρές με τις πίκρες, τα γέλια με τους στεναγμούς... Εκείνα τα παιδιά σου δίνουν το χέρι για να σε ταξιδέψουν.

Δεν έχεις παρά να απλώσεις το δικό σου..

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα» ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλλαν στην δημιουργία του ημερολογίου.

Υ.Σ. Το 12σέλιδο συλλεκτικό ¨Ημερολόγιο 2019¨, διατίθεται προς 5 ευρώ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για όσους θέλουν να το προμηθευτούν:

Σοφία Χαμπαίου-Φούκα: 26410-95277

Μαρία Π. Ζαπαντιώτη: 26410-95493

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.