Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 15:30

Δωρεάν παραστάσεις στο Μεσολόγγι από την ομάδα κουκλοθεάτρου του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου (Σαβ 22/12/2018 10:30 + 15:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά σε ομάδες μαθητών και παιδιών που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, προπάντων αυτές τις μέρες την αγάπη και τη στήριξη όλων μας. Η ομάδα κουκλοθεάτρου του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου «Μια φορά και μια κούκλα», το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα δώσει δωρεάν παραστάσεις :

  • Στις 10 .30 το πρωί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης  γιορτής του Κέντρου Ημερίδας για παιδιά με δυσκολίες στην επικοινωνία (ΕΨΥΠΕΑ)
  • Στις 3 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ στο Μεσολόγγι, για τα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται εκεί.

Θα προσφερθούν δώρα και γλυκίσματα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 329 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.