Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 00:52

Eπισήμως διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου ο Ανδρέας Τσώλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tα καθήκοντα του διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας αναλαμβάνει αύριο, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ο Ανδρέας Τσώλης, εξέλιξη που ήταν γνωστή αλλά πλέον επισημοποιήθηκε καθώς ο διορισμός του δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Ο Αγρινιώτης Ανδρέας Τσώλης θα έχει τριετή θητεία ενώ επελέγη μετά από μια μακρά διαδικασία σε μια θέση για την οποία επέδειξαν ενδιαφέρον αρκετά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Θα παραλάβει τη σκυτάλη  από τον Πάνο Παπαδόπουλο που εκτελεί χρέη προσωρινού διοικητή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μιχάλη.

Ο κ. Τσώλης είναι σήμερα προϊστάμενος του Τμήματος Ταμείου του Δήμου Αγρινίου, οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας ενώ εργάστηκε και στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που αναλαμβάνω σε αυτή τη χρονική συγκυρία αυτά τα καθήκοντα. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι, εργαζόμενοι και πολίτες , για το καλό του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας. Το ίδιο και οι φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, οι πολιτικοί φορείς και τα Μ.Μ.Ε. προς τον κοινό στόχο που είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Ελπίζω να ανταποκριθώ πλήρως στο έργο που αναλαμβάνω, στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες αυτών που με επέλεξαν«, ανέφερε o κ. Τσώλης μιλώντας στο agrinionews.gr .

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 637 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.