Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:38 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 18:04

Μοτοσικλετιστές του Αγρινίου στέλνουν μήνυμα : παρεμβάσεις τώρα, όχι άλλο αίμα στην εθνική - καρμανιόλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η συμβολική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου , στο ύψος των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Η κυκλοφορία δεν έχει διακοπεί, διεξάγεται κανονικά με την Τροχαία να είναι σε επιφυλακή.

Με σκοπό να αναδειχθεί για ακόμη μία φορά η επικινδυνότητα του δρόμου η κινητοποίηση οργανώθηκε από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου η οποία είχε προβεί σε αντίστοιχη διαμαρτυρία και στο παρελθόν.

«Αιτία για τη νέα κινητοποίηση αποτελεί το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων. Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση, η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα», ανέφερε η ΛΕΜΟΤΑ που στοχεύει με τη σημερινή δράση να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων.

Δεκάδες μοτοσυκλέτες έφθασαν στο σημείο στις 2.40 το μεσημέρι, έφεραν μαύρες σημαίες και παρατάχθηκαν στη μέση του δρόμου σαν μια συμβολική διαχωριστική νησίδα στο σημείο καρμανιόλα του εθνικού οδικού δικτύου όπου την τελευταία πενταετία τέσσερις συνάνθρωποι μας έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες πολλοί άλλοι έχουν τραυματιστεί.

«Είναι κρίμα να χάνουμε συνανθρώπους μας. Ζητάμε παρεμβάσεις… χθες, να κινούμαστε με », ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟ.ΤΑ. Βαγγέλης Τσάμης τονίζοντας μάλιστα πως ανέμενε περισσότερο κόσμο στη διαμαρτυρία που είναι η 4η που οργανώνει η Λέσχη.  Αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που κάνουν καρμανιόλα το οδικό δίκτυο επικρίνοντας το γεγονός πως η Περιφέρεια παρέλαβε το δρόμο μετά το έργο της αναδιαρρύθμισης και εξέφρασε τη συμφωνία του στις προτάσεις του ΤΕΕ επισημαίνοντας το πρόβλημα προσβασιμότητας στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ.

Παρόντες στην κινητοποίηση   ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου και δημοτικοί σύμβουλοι (Τραπεζιώτης, Καζαντζής, Μερμίγκης), ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λύτρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν.Φαρμάκης κ.α.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 430 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα