Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 22:14

6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: Έλα για μια βόλτα με το ποδήλατο σου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση της της ΣΤ2 τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ2 τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου διοργανώνουν μια βόλτα με ποδήλατα στην πόλη του Αγρινίου για τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας , με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα ποδηλάτου. Η βόλτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 5 μ.μ. και η αφετηρία και ο τερματισμός της θα είναι το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (Μ. Χώρας και Λ. Καραγιάννη).

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε περιλαμβάνει τις εξής οδούς : Λ. Καραγιάννη, Αργυροκάστρου, Μακρυγιάννη, Εθν. Αντιστάσεως, Ελ. Βενιζέλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Καλυβίων, Εθνικής Ενότητας, Κρυστάλλη, Γ΄ Σεπτεμβρίου και Μ. Χώρας.

Όποιοι θέλουν να συμμετάσχουν στην ποδηλατάδα, καλό θα είναι να έχουν μαζί τους κράνος, νερό και τρόμπα ποδηλάτου.

Στην ποδηλατάδα μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας άνω των 8 ετών και οι γονείς που θα ήθελαν να τους συνοδεύσουν, καθώς και παιδιά μικρότερης ηλικίας με τη συνοδεία των γονέων τους. Η ποδηλατάδα δε θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, γι’ αυτό και τα ποδήλατα θα κινούνται όλα μαζί συγκροτημένα.

Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη βόλτα!

Untitled-1

Διαβάστηκε 3173 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 02:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.