Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 17:50

Bazaar για φιλανθρωπικό σκοπό από το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, ενόψει των εορτών,  θα πραγματοποιήσει διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης για φιλανθρωπικό σκοπό, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για ενίσχυση οικονομικά αδύνατων μαθητών της περιοχής μας και μέρος  των εσόδων αυτών θα προσφερθεί στην  «κιβωτό του κόσμου» και συγκεκριμένα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι της ορεινής και ακριτικής Πωγωγιανής Ιωαννίνων.

Το bazaar με χειροποίητες δημιουργίες μελών και εθελοντών του Δικτύου σας περιμένει στις 26 και 27 Δεκεμβρίου (ώρες λειτουργίας : 10.00 -13.00  και 18.00- 21.00), στην παλαιά δημοτική αγορά του Αγρινίου.

Το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου καλεί «  μικρούς και μεγάλους να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, δίνοντας χαρά σε παιδιά που αυτές τις μέρες τον έχουν πραγματική ανάγκη».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 619 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.