Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 17:49

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ενόψει Χριστουγέννων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου απέδειξαν εμπράκτως την ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων το έμψυχο δυναμικό του σχολείου συγκέντρωσε τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν τόσο σε παιδιά που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και σε παιδιά και οικογένειες που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας.

Eξάλλου, στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης το τμήμα Γ’ Νοσηλευτών του σχολείου πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο ΚΑΠΠΗ Αγρινίου την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018.

Η διευθύντρια του ΚΑΠΠΗ, το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι υποδέχτηκαν θερμά μαθητές και καθηγητές οι οποίοι διοργάνωσαν και παρουσίασαν σχετική εορτή προσφέροντας γλυκά και χαρά στους τροφίμους του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι νέοι – ηλικιωμένοι γεφύρωσαν το χάσμα των γενεών μεταδίδοντας αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

«Να συγχαρούμε τους μαθητές για την ανθρώπινη δράση τους και τις καθηγήτριες Θεοδωρόπουλου Ειρήνη και Ράπτη Σπυριδούλα που τους καθοδήγησαν και τους ενέπνευσαν» αναφέρει η διεύθυνση του σχολείου.

Διαβάστηκε 415 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.