Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 01:55

Κατατέθηκε η τροπολογία για το ακατάσχετο – 7.500 ευρώ το όριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ψηφίζεται άμεσα από τη Βουλή – Δεν θα κινδυνεύσουν οι πληρωμές που ακολουθούν.

Αύριο αναμένεται να ψηφιστεί η τροπολογία που σήμερα κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με το ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων, το οποίο και ορίζεται στις 7.500 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, το ακατάσχετο αφορά στη Βασική (Ενιαία) Ενίσχυση, στην πράσινη ενίσχυση, στην ειδική ενίσχυση βάμβακος, στις Συνδεδεμένες, αλλά και στις ενισχύσεις που χορηγούνται σε γεωργούς νεαρής ηλικίας και σε μικροκαλλιεργητές.

Για τις πληρωμές των παραπάνω ενισχύσεων, οι παραγωγοί, μέχρι ετήσιου ποσού 7.500 ευρώ, θα μπορούν πλέον να είναι ασφαλείς, καθώς τα χρήματα που θα πιστώνονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς δεν θα παρακρατούνται στη λογική του συμψηφισμού με βεβαιωμένες οφειλές. Με την ψήφιση της τροπολογίας, δεν κινδυνεύουν πλέον οι πληρωμές που θα ακολουθήσουν για την εξόφληση της Βασικής Ενίσχυσης, του «πρασινίσματος» και του εθνικού αποθέματος.

Διαβάστηκε 903 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.