Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:07 πμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 19:43

Επιτυχημένη η ημερίδα μαθηματικών με θέμα: «Πάντα κατ΄αριθμόν γίγνονται»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση μαθητών, γονιών, συναδέλφων από αρκετούς κλάδους έλαβε μέρος η ημερίδα των Μαθηματικών με θέμα «Πάντα κατ΄αριθμόν γίγνονται».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 16 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 10:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τ.Ε.Ε  Αγρινίου (Π. Σούλου 11). Την εκδήλωση άνοιξε ο ο Γεράσιμος Καλαμπαλίκης, Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Αιτ/νιας και ο Κωνσταντίνος Νάκος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Δυτικής Έλλαδος.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Γρηγόρης Μπεληγιάννης, Πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων με θέμα «Πρακτικώς «άλυτα» προβλήματα και Υπολογιστική Νοημοσύνη», ο Γεώργιος Πέτρος, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου που μας μίλησε για «Το κοινό υπόβαθρο της μαθηματικής και της νομικής σκέψης», η  Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής,Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Π «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ για την «Πυθαγόρια λογική & ψυχική υγεία» και ο Λίνος Μπλέτσας, Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος ΤΕΕ Αιτ/νιας μας ενημέρωσε για «Ο Άρρηκτος δεσμός μηχανικού και Μαθηματικών». 

Ο καθένας από τη μεριά του μίλησε για τη σχέση που έχουν τα μαθηματικά με το επάγγελμα τους. Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος της ΕΜΕ Αιτ/νιας ευχαριστεί όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχεται να προσπαθεί την αδιάκοπη προσπάθεια και να φέρει τα μαθηματικά κοντά στα παιδιά.

imerida-mathimatikwn (9)

imerida-mathimatikwn (10)

imerida-mathimatikwn (1)

imerida-mathimatikwn (2)

imerida-mathimatikwn (3)

imerida-mathimatikwn (4)

imerida-mathimatikwn (5)

imerida-mathimatikwn (6)

imerida-mathimatikwn (7)

imerida-mathimatikwn (8)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 500 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.