Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:57 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 22:02

Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο Θέρμο, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Θέρμου και Περιχώρων, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, αφού προσήλθαν συνολικά 77 αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν 64 μονάδες αίματος.
Αρκετοί αιμοδότες ήρθαν για πρώτη φορά, πράγμα που δείχνει ότι διαδίδεται, αργά και σταθερά, το πνεύμα της Εθελοντικής αιμοδοσίας.
Η ομάδα της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, αποτελούμενη από τους γιατρούς Δήμητρα Λεμπούση, Σαπατζιώτη Χαρά , τις νοσηλεύτριες, Τζένη Αντωνοπούλου, Μανιάτη Σταυρούλα, το νοσηλευτή Μαρίνο Πετρόπουλο και τον οδηγό του συνεργείου Λεωνίδα Καψή, ήταν άψογη, επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.
Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη διάδοση της Αιμοδοσίας με ενημέρωση των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμου με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των Τοπικών Kοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής και των μαθητών των σχολείων σε θέματα αιμοδοσίας και δωρεάς οργάνων σώματος.
Η επόμενη Αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στο Κέντρο Υγείας Θέρμου και ώρες 3.30 μ.μ. μέχρι 7.30μ.μ.

Κώστας Φ. Μαραγιάννης
Φιλόλογος
Πρόεδρος του Συλλόγου

gip2-640x360

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2349 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 02:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.