Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:29 πμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 17:34

"ΧΑΝΑ ΖΟΟ” παράσταση - συναυλία απο την παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη στην κεντρική πλατεία της Βόνιτσας (Τετ 19/12/2018 17:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στην Πλατεία της Βόνιτσας ( ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ) στις 17:30 σε μια μοναδική παράσταση - συναυλία  η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη  η Εταιρεία Μέθεξις, παρουσιάζουν το “ΧΑΝΑ ΖΟΟ”.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής ,να έρθουν στην Χριστουγεννιάτικη Πλατεία της Βόνιτσας για να απολαύσουν από κοντά το συγκρότημα που με τα τραγούδια τους μεγαλώνουν και αγαπούν .

Στην παράσταση “ XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!” παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo an the Zoo” και το “XANA ZOO”.

Είναι ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό.

Οι θεατές με έναν μαγικό τρόπο βλέπουν να έρχονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες.

Η Τερέζα, ο Γιάννης  και η Μαρία ανεβαίνουν στο Μαγικό χαλί του XANA ZOO και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία.

Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουν την Τίγρη που είναι “μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της”.

Επόμενος σταθμός η  Αφρική για να συναντήσουν την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα.

Το ταξίδι δεν έχει τελειωμό! Να σου και η Κατσίκα που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, να σου και ο Σκαντζόχοιρος, να σου και η Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, να σου και ο Παπαγάλος, να σου και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα.

Οι μικροί μας (..και όχι μόνο) φίλοι συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια ονειρεμένη παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!

 

Διαβάστηκε 370 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.