Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:32 πμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 17:21

Με γιορτινή διάθεση μαθητές παιδικών σταθμών στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε πλατείες του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με γιορτινή διάθεση  μαθητές των παιδικών σταθμών  1ου, 2ου , 3ου , 5ου , 6ου , 8ου  και του Δ.Π.Σ  Αγ. Κωνσταντίνου στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Στράτου, πλατεία Χρυσοστόμου Μητροπολίτου, πλατεία Χατζοπούλου,  πλατεία του γηπέδου Παναιτωλικού, πλατεία του Αγ. Ιωάννη Ρηγανά και στην  πλατεία του Αγ. Κωνσταντίνου.

Οι μαθητές ενεργοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, έδωσαν ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο  τόνο στην  πόλη δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Στους μικρούς μαθητές ευχήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου, Μαρία Σαλμά, Όλγα Σαλακίδου και  Θύμιος Γρίβας.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία «Αη Βασιλιώτικα» στόλισε η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου με τους μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου  Αγρινίου.

 

Διαβάστηκε 230 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.