Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:32 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 17:05

Ιεράπετρα - Παναιτωλικός 0-0

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ SUPER LEAGUE ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο Παναιτωλικός δεν χρειάζεται πλέον να περιμένει τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, αλλά μόνο για το πρωτάθλημα! Κι αυτό γιατί μετά το 0-0 στην Ιεράπετρα αποχαιρέτισε τον θεσμό χωρίς νίκη και γκολ!

«Αντίο» στον θεσμό του Κυπέλλου «είπαν» σήμερα ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο Παναιτωλικός, καθώς το μεταξύ τους 0-0 άφησε αμφότερες εκτός συνέχειας και πλέον αύριο ο Κισσαμικός και ο Παναθηναϊκός θα «παλέψουν» μεταξύ τους για την 1η θέση. 

Βέβαια οι μεν γηπεδούχοι διέγραψαν στον όμιλο μία πάρα πολύ καλή πορεία, αφού αν και ομάδα Γ' Εθνικής δεν έχασε από τα «καναρίνια» και φυσικά τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τους «κυανοκίτρινους» που στο γκρουπ όχι μόνο δεν πήραν νίκη, αλλά ούτε καν σκόραραν και οι «ρεζέρβες» τους πέταξαν, σε μεγάλο βαθμό,την ευκαιρία που τους δόθηκε. 
Χαρακτηριστικό του εκτεταμένου ροτέισον των φιλοξενουμένων είναι πως ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν 21 ετών, 11 μηνών και 4 ημερών. Σε διάταξη 4-3-3 είχαν τον Γιαννακόπουλο στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Χαντάκια, Γιαννιώτη και Λιάβα στην άμυνα, τους Αγρόδημο, Τσιγγάρας και Βασιλούδης στον άξονα, τους Κόκορη,, Μπελεβώνη στα άκτα και τον  Βακράκο στην κορυφή της επίθεσης.
 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά με την πάροδο του χρόνου τα «καναρίνια» πήραν τα «ηνία» και μέχρι την ανάπαυλα είχαν ορισμένες καλές στιγμές (όπως με τους Βασιλούδη, Μαρινάκη) και οι τελικές ήταν 7-1 υπέρ τους.
 
Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι απέκτησε «τρελό» ρυθμό και ο Μαρτσάκης «άγγιξε» το γκολ αλλά αστόχησε εξ' επαφής, σε μία φάση που ναι μεν υποδείχθηκε λανθασμένη σε θέση οφ σάιντ, αλλά ήταν το «χάι λάιτ» του αγώνα. Ο Παναιτωλικός «απάντησε» στο 54' όταν ο Μπελεβώνης είδε το σουτ του να αποκρούεται από το δοκάρι, ενώ στο 64' οι κρητικοί θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μηνάς άουτ σε τετ α τετ του με τον Γιαννακόπουλο. Στα τελευταία λεπτά ο Δέλλας τα έπαιξε όλα για όλα, έριξε στον αγώνα βασικούς του, οι Αγρινιώτες πίεσαν, αλλά ο Μπένκο αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε (π.χ. σε προσπάθειες του Βακράκου) και ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ.
 
ΟΦ Ιεράπετρας: Μπένκο, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος (75' Κορέτας), Μαρτσάκης (68' Τοπούζης), Μηνάς, Γιουκούδης, Πυθαρούλης.
 
Παναιτωλικός:  Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Βακράκος, Μαρινάκης, Αγροδήμος, Βασιλούδης, Τσιγγάρας, Χαντάκιας, Λιάβας (59' Ρότσα), Κοκκόρης (66' Ουίλιαν), Μπελεβώνης (73' Μανά)
 
gazzeta.gr
 
Διαβάστηκε 240 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 17:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.