Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 18:09

Ημερίδα Αστρονομίας στο Θέρμο (Κυρ 23/12/2018 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Δήμος Θέρμου, η Λέσχη Μικτού Αθλητισμού Θέρμου (ΛΕ.ΜΑ.Θ) και η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας (ΑΑΕΔΕ), συνδιοργανώνουν την Kυριακή 23η Δεκεμβρίου 2018  στις 18:00 στο σεμιναριακό κέντρο Δήμου Θέρμου – πλατεία Νικολίτσα, ημερίδα με παρουσιάσεις – ομιλίες σχετικά με την Αστρονομία.

Πριν τις ομιλίες στις 6:00μμ θα γίνει παρουσίαση Έκθεσης γνήσιων Μετεωριτών από όλον τον κόσμο. Μετά το τέλος των ομιλιών, καιρού επιτρέποντος, θα γίνει παρατήρηση με τα τηλεσκόπια της Αστρονομικής της Σελήνης, διαφόρων ουράνιων σωμάτων καθώς και θα γίνει προσπάθεια παρατήρησης για τον κομήτη 46P/Wirtanen που είναι στη γειτονιά μας αυτή την περίοδο. https://physicsgg.me/…/46p-wirtanen-ο-κομήτης-των-χριστουγ…/

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει μια 10λεπτη διακοπή για την ζωντανή σύνδεση με τον αναπληρωτή καθηγητή μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρο της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος με έδρα τον Βόλο κ. Λουκά Ζαχείλα.

Διαβάστηκε 516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.