Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:00 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 13:23

A’ EΣΚΑΒΔΕ: μεγάλη νίκη της ΓΕΑ σε επεισοδιακό αγώνα στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαία νίκη για την Γ.Ε.Αγρινίου που μετά το Μεσολόγγι την προηγούμενη Κυριακή νίκησε και τον ΠΑΣ μέσα στην Ναύπακτο με 80-85 και πάει με το απόλυτο 8/8 για το μεγάλο ντέρμπι με τον δεύτερο της βαθμολογίας Λέων Μεσολογγίου το επόμενο Σάββατο 22/12 στις 18:00 στο κλειστό της αερογέφυρας στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και άκρως επεισοδιακό με πολλές τεχνικές ποινές και αποβολές και μια διακοπή περίπου 40 λεπτών.Ισορροπημένο το ματς στο πρώτο μέρος με την Γ.Ε.Α. με έναν εκπληκτικό Γεωργούλα στην συνθεση της να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 39-45. Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι κυμαίνονταν μεταξύ 3-5 πόντων με την ΓΕΑ να παίρνει μια μικρη διαφορά εννέα πόντων 54-62 1 και 27 πριν την λήξη της τρίτης περιόδου.

Εκεί γίνεται η φάση που αλλάζει τον αγώνα. Σύμφωνα με τον φύλλο αγώνα και όσα αναφέρει ο Σίσκος κάνει επιθετικο φάουλ. Στην συνέχεια χρεώνεται με τεχνική ποινή απο τον διαιτητή Καββαδά για πέταγμα της μπάλας προς τον πρώτο διαιτητή Λεκατσά στην πλάτη. Η τεχνική ποινή αυτή σήμαινε και το τέλος του αγώνα για τον Σισκο μιας και ειχε χρεωθεί αντιαθλητικό φάουλ στο πρώτο μέρος όταν η ΓΕΑ έχασε με αποβολή (ντισκαλιφιέ και τεχνική ποινή) τον Σούρλα. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι διαιτητές ο παίκτης του ΠΑΣ επιτέθηκε στον διαιτητή την ώρα που αυτός πηγαίνε στην Γραμματεία να υποδείξει την τεχνική ποινή και άπλωσε τα χέρια του και τον έβρισε. Οι διαιτητές αποσυρθηκαν για περίπου 40 λεπτά με τις ομαδες να πηγαίνουν και αυτές στα αποδυτήρια.

Οταν επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο αλλάζουν τα πάντα. Ο ΠΑΣ οχι μονο δεν τα παρατάει αλλά καταφέρνει να γυρίσει το ματς και να το φτάσει στο καλάθι 4 λεπτά πριν το τέλος. Για πολύ ώρα οι ομαδες πήγαιναν πόντο- πόντο αλλά η ΓΕΑ στο τέλος με 6/6 βολές του Γεωργούλα και ένα κλέψιμο και καλάθι του Σταμουλάκη πήρε την νίκη με 80-85. Πολύ σημαντικό για την ομάδα του Αγρινίου ότι στις τεχνικές ποινές που κέρδισε ο Δάρλας ήταν… άχαστος. Απο την ΓΕΑ ο Γεωργούλας ειχε 29 πόντους με τον Δάρλα να έχει 22 και τον Μπόσμο 13. Απο τον ΠΑΣ ο Αναγνωστόπουλος ξεχώρισε με 20 πόντους ενώ ο 18 είχε ο Βουρλούμης και 16 ο Φρέγκου με τον Νακόπουλο να προσθέτει 12.

Δεκάλεπτα:Α:20-24 Β:19-21 Γ:17-22 Δ:24-18

ΠΑΣ Ναυπάκτου(Σταθάτος-Ζησιμόπουλος): Κακούσης 3(1), Φρέγκου 16(1), Ζαμπάρας, Σταθάτος Π. 6, Αμπλάς, Γκερς Κουτσογιάννης, Βουρλούμης 18(3), Αναγνωστόπουλος 20, Σκαλιώτης, Σταυρόπουλος, Σίσκος 5, Νακόπουλος 12

Γ.Ε.Αγρινίου(Φαράντος- Καρατσώρης): Ντάλας, Βασιλείου 8, Φωτιάδης 2, Σταμουλάκης 7(1), Σούρλας, Δάρλας 22(1), Μουντζούρης, Λειβαδάς 4, Μπόσμος 13, Γεωργούλας 29(5), Γούσης, Τσάνος

basket247.gr

 

Διαβάστηκε 315 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.