Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:47 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 22:19

Αρης - Παναιτωλικός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Ιστορική νίκη, αφιερωμένη στον Καμαρά…

Στον μεγάλο άτυχο Αλχασάν Καμαρά αφιέρωσε ο Τρ. Δέλλας εκ μέρους όλου του Παναιτωλικού τη σημερινή νίκη επί του Άρη τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του είχε μια πολύ καλή παρουσία, υπενθυμίζοντας επίσης ότι ο βασικός στόχος παραμένει η παραμονή. Αναλυτικά:

« Ήρθαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που ξέραμε ότι είχε πίεση. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε βρει τα πατήματά μας αλλά στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μπορούσαμε να προηγηθούμε κάτι που δεν έγινε με το πέναλτι. Εκεί κάπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τα πατήματά μας.

Στην ανάπαυλα είπαμε με τα παιδιά να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να κουράσουμε τον αντίπαλο και να ψάξουμε το γκολ κάτι που έγινε αλλά το ένστικτο αυτοσυντήρησης μας έκανε να γυρίσουμε πίσω κάτι που δεν έπρεπε να γίνει, με αποτέλεσμα ο Άρης να μας ισοφαρίσει με δέκα παίκτες.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο δεύτερο γκολ που πετύχαμε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και με δέκα και με έντεκα παίκτες είχαμε μια πολύ καλή παρουσία.

Είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και απ΄ότι ξέρω είναι και ιστορική νίκη γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Παναιτωλικός κερδίζει σε αυτή την έδρα.

Θέλω να τονίσω ότι πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η παραμονή και να την πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για τις πρώτες εκτιμήσεις όσον αφορά τον τραυματισμό του Καμαρά, τόνισε:

« Αυτό που μετριάζει τη χαρά μας είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Καμαρά που απ’ ότι έμαθα είναι πολύπλοκος με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εξάρθρωση επιγονατίδας. Του αφιερώνουμε τη νίκη όλοι μας και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που θα μας λείψει πολύ και οι επιλογές μας μειώνονται».

Π.Κ.

Παντελίδης: Κομβικό σημείο η αποβολή

Ως κομβικό σημείο του παιχνιδιού χαρακτήρισε την αποβολή ο προπονητής του Άρη Σ. Παντελίδης, στη λιτή του τοποθέτηση για το ματς με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά είπε:

« Συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο παρά τις κακές καιρικές συνθήκες γιατί παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε. Κομβικό σημείο ήταν η αποβολή που δεν ξέρω αν είναι, δεν το έχω δει. Παρά τους δέκα παίκτες τα παιδιά κάνανε σοβαρή προσπάθεια αλλά δεν πετύχαμε κάτι. Είμαστε σε μια φάση που πληρώνουμε το ένα λάθος που κάναμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με πολύ δουλειά».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 621 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.